Home Duurzame belijning Voetgangers paden
Voetgangers paden PDF Print E-mail
Als orderpickers/magazijn medewerkers en heftrucks door elkaar heen gebruik maken van de werkvloer kan het wenselijk zijn om speciale voetpaden en rijpaden aan te brengen middels magazijn belijning.
Waar het voetpad de rijpaden kruist kunt U een zebrapad / voetganger oversteekplaats aanbrengen. Afhankelijk van Uw situatie brengen wij deze op maat aan.

Wij maken gebruik van diverse materialen.

Voor binnen belijning gebruiken wij een 2-componenten wegenverf. Dit materiaal wordt oa gebruikt in de wegenbouw, parkeergarages en verharde sportvelden.
De standaard kleuren zijn wit en geel. Maar overige (Ral) kleuren zijn op aanvraag ook leverbaar.
Vanwege de grote flexibiliteit wat betreft de applicatie maken wij gebruik van Airless spuiten. Voordelen zijn oa: nauwlijks spuitnevel, een zeer strakke lijn met een gelijkmatige laagdikte.
Een ander voordeel is dat de breedte (5 tot 50cm) van de lijnen nauwkeurig is in te stellen.


Voor omgevingen waar de belasting zwaar is, is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de zogenaamde koud plast methode. Dit materiaal kan tot uit 3 componenten aangemaakt worden en in dikte tot wel 3mm aangebracht worden. De meeste wegmarkeringen als pijlen, fietspad pictogrammen enz. zijn op deze wijze aangebracht.
Ook dit materiaal is in vele Ral kleuren verkrijgbaar.


voetstappen       voetgangers-paden