Home Nieuws Eigendoms etiketten
Eigendoms etiketten PDF Print E-mail

Verma Systemen heeft met de investering van een nieuwe machine haar  mogelijkheden om een nog breder scala aan product labels te produceren gerealiseerd.
Deze machine maakt het mogelijk om in een arbeids gang een locatielabel, type plaatje of eigendoms etiket in meerdere kleuren te printen, lamineren en stansen.
Bij Verma Systemen kunt u al terecht voor vele soorten etiketten, zowel thermal transfer als thermisch direct.Vanaf heden kunt u bij ons ook terecht voor speciaal etiketten.
Denk hier bij aan bijvoorbeeld een polyester etiket  met  extra sterke klevende eigenschappen. Combineer dit met een polyester of policarbonaat toplaag en u heeft een zeer effectief identificatie label van bijvoorbeeld uw orderpick bakken.
Bent u op zoek naar een manier om uw gereedschap te identificeren, uw computers te voorzien van een eigendoms etiket wat niet meer in zijn geheel  is te verwijderen of een label om verpakkingen te voorzien van een zegel?  Deze en vele andere oplossingen behoren tot de mogelijkheden.
De mogelijkheid  voor een oplopende nummering behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. De service van Verma Systemen gaat verder, wij houden namelijk ook uw unieke nummerreeksen voor u bij.
Doordat wij de gehele productie in eigen beheer uitvoeren zijn wij in staat om nagenoeg ieder soort label voor u te produceren.
Voor uw specifieke toepassing kunt u contact opnemen middels ons contactformulier, u kunt ons ook mailen op Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Belt u liever meteen, dan zijn wij te bereiken op telefoonnummer +31 (0)40 2300 870

Verma Systemen is uw leverancier voor locatieaanduidingen, locatie labels (zowel zelfklevend of magnetisch) des gewenst uitgevoerd in reflecterend geel of wit, etiketten, print ribbons, rij-aanduidingsborden, veiligheidsmiddelen en alle overige fysieke aanduidingen binnen uw magazijn omgeving of distributie centrum.